Make your own free website on Tripod.com

Beyblade Revolution

Beyblade

Home
Webmaster
Bladebreakers
White Tigers
All Starz
Majestics
Demolition Boys
Saint Shields
Team Psykick
BBA Revolution
Beyblade
Beyblade V-force
Beyblade G-revolution
Linker
Gjestebok
Forum
Bilder

Episoder sesong 1: Beyblade

Episode 1: The Blade Raider

Tyson er hjemme og trener kampsport sammen med bestefaren sin da han endelig kommer på at han er for sen til en Beyblade kamp med Andrew. Når han sniker seg fra bestefaren og løper ut av huset, støter han på to bøller som utfordrer han til kamp. Han går med på det, og det sinker han enda mer til den egentlige kampen hans mot Andrew. Men når Tyson endelig kommer, har Andrew og hans venner allerede kjempet mot Carlos som er medlem av Blade Sharks. Han utfordrer alle til kamp, bare det at vinneren får motstanderens blade. Tyson tar imot urfordringen til Carlos. Med hjelp fra Kenny, også kalt Sjefen, og hans bitmonster Dizzi, som er fanget inne i en labtop, forbereder Tyson seg foran den store kampen. Han kjemper mot Carlos og vinner. Men når kampen er over, dukker lederen av Blade Sharks opp, Kai. Tyson utfordrer Kai, og kampen begynner.

Episode 2: Day of the Dragoon

Tyson kjemper mot Kai, og han taper ganske kjapt. Bladen hans blir knust. Kenny forteller Tyson at får å slå Kai, trenger han en strategi. Etter vært går Kenny og Andrew hjem til Tyson for å høre om det går bra med han, etter at hans blade ble knust. Tyson sier at det ikke er noe stort problem, han kan bare lage en ny. Og det er nettopp det de gjør. De prøver å lage en Beyblade sterk nok til å matche Kai's Dranzer. Men uansett hva de gjør, er energinivået for lavt. Etter at Sjefen blir kidnappet, bestemmer Tyson og de andre seg for å redde Sjefen. Tyson går inn i dojo'en og spør den store dragen i sverdet om hjelp. Plutselig kommer det en blendende lys og Dragoon flyr rett inn i Tyson's blade. Han er forskrekket over at Dragoon er et virkelig vesen, og at det er inne i hans blade. Med forsterket styrke, utfordrer Tyson Kai for å redde Sjefen. Det ender likt.

Episode 3: Take it to the Max!

Tyson er ute og trener sammen med Sjefen, da en hund prøver å spise Tyson's blade. Sjefen og Tyson har en liten småkrangel, da de plustelig hører en latter, som tilhører den nye gutten i gata. De rekker nesten ikke hils engang, for da har en hundevalp sklidd ut i elva og er på vei mot fossen. Tyson prøver først å redde den med sin blade. Da det ikke virker, viser Max han hvordan det skal gjøres. Etterpå tar Max dem med til farens hobbybutikk, og til en Beyarena nede i kjelleren. Tyson og Max tar en liten kamp, og Tyson taper. En mann kalt Mr. Dickenson kommer inn og hilser på dem. Han er en gammel venn av Max's familie, og han har en viktig melding. Det skal arrangeres et Beyblade mesterskap!

Episode 4: The Qualifier Begins

Kvalifiseringen har begynt, og Tyson, Kenny og Max er fast bestemt på å prøve å slå Kai, som er regjerende mester. Først ut er Max, som lett kommer seg videre til semifinalene. Neste er Kenny, men uten et bitmonster i sin blade taper han lett mot Kai og blir slått ut. I neste gruppe er det Tyson's tur. Der må han kjempe mot resten av Blade Sharks, men Carlos sviker sine tidligere lagkamerater og bestemmer seg for å ta Tyson på egenhånd. Dette er den sterkeste bladeren Tyson har mødt til nå, men han greier alikevel å lære Carlos en lekse.

Episode 5: Draciel of Approval

I den første semifinalen er det Max mot Kai, en kamp som blir nokså hard. Men Kai ligger hele tiden ett skritt foran. I andre runde vinner Max, men da knuses bitchip'en hans samtidig som smykket fra bestemoren knuses. Han finner ut at objektet inne i smykket passer i hans blade. Dermed kommer Draciel inn i Max's blade, og kampen blir veldig jevn, men det ertil slutt Kai som vinner siste runde og går videre.

Episode 6: Dragoon Storm

I denne semifinalen er det Tyson mot Ray. Tyson finner fort ut at han er underlegen i forhold til Ray, da han knuser Tyson's blade med hans tigerklo i første runde. Tyson finner ut at han vil bli diskvalifisert hvis han ikke får fikset bladen sin. Det er da Kenny kommer til unnsetning. Med hans og Dizzi's hjelp, setter de sammen en enda bedre blade til Tyson. I løpet av runde to kommer Tyson's stormagrep, og han slår Ray. Men før runde tre skal begynne, trekker Ray seg. Han sier at han ikke har noe å tape og ingenting å bevise. Dette sender Tyson til finalen mot Kai.

Episode 7: Thirteen Candles

Finalen står for tur, og Tyson forbereder seg til den store kampen mot Kai. Det er ikke før bestefaren hans arrangerer et overraskelsesparty for han. Kampen mot Kai er hard, og Tyson vinner første runde. Men han mister selvtilliten for en stund, da han knuses i andre runde. Etter en veldig hard kamp i tredje runde,vinner Tyson på hengende håret. Da bli det nye nasjonale laget i Beyblading annonsert. Tyson, Ray, Max og Kai skal representere Japan i verdensturneringen!

Episode 8: Bladin' in the Streets

Tyson og hans venner er på vei til den store Asia-turneringen, da flyet deres må stoppe i Hong Kong. Kai trenger en liten stund for seg selv, og stikker av. De andre leter etter han, men da møter de på en mystisk blader kalt Bruce. Han kjemper mot Tyson og blir slått, men da dukker en enda mer mystisk person om. Han sier til Bruce at han ikke er verdig nok til å være medlem av White Tigers. Og av en eller annen grunn vet også denne personen hvem Ray er...

Episode 9: Showdown in Hong Kong

En mystisk blader kalt Kevin braser sammen i kamp med Tyson. Første runde går til Kevin, men Tyson tar seg sammen og knuser ham i andre runde. Før tredje runde rekker å starte, dukker plutselig to av Ray's gamle lagkamerater opp. Det varer ikke lenge før den tredje, Lee, også kommer. Det er en isfront mellom de to lagene, og den blir nok ikke brutt med det første. Kai utfordrer Lee til kamp, men han takker nei. Istedet vil Mariah kjempe, noe som Kai sier nei til. Hun beviser da sine ferdigheter ved å kappe wokpannen i småbiter. Etter det går de.

Episode 10: Battle in the Sky

Første runde av Asia-turneringen er igang, og Bladebreakers møter Tall Boys. Bladebreakers vinner ganske enkelt, og går deretter for å se på de gjenværende minuttene av White Tigers kamp. De kommer akkurat tidsnok til å se Mariah dele motstanderens blade i to med det kraftige katteklo-angrepet. De fleste ville frykte en slik motstander, men ikke Tyson. Tvert imot, han gleder seg!

Episode 11: Bye Bye Bit Beast

En natt i den Asiatiske turneringen bestemmer Kevin seg for å stjele Ray's blade som en hevn for at han "forlot" dem. Han støter på Mariah før han går, og forteller henne hele planen. Men hun måtte love å ikke si noe til Lee. Alikevel liker Mariah denne planen dårlig. Men Kevin går. På veien finner Kevin ut at Kenny fortsatt er oppe. an jobber på labtop'en sin, som er full av data fra Bladebreakers. Kevin bestemmer seg for å stjele en disket der all dataen er lagret og gi den til Lee. Men Kenny tar ham på fersk gjerning, og Kevin løper ut. Ute på plassen står Ray. Han og Kevin ryker ut i kamp, og Ray skal akkurat til å dra inn nok en seier, da Kevin bruker et av sine knep, nemlig å få Ray til å få dårlig samvittighet. Han nøler, og det hele slutter i at Driger forlater ham. Hvordan skal dette gå?

Episode 12: Adios Bladebreakers

Etter at Ray innser at han bitmonster er borte, drar han opp i fjellene. Han skal trene herdt for å prøve å få tilbake Driger. Oppe i fjellene møter han på Mariah. Hun lurer på hvorfor han dro. Imens bestemmer Tyson seg for å lete etter Ray. Han drar opp mot fjellene, og blir snart tatt igjen av Max som også vil være med. De finner han til slutt og det hele ender med at Tyson og Ray kjemper. Hvis Tyson vinner, skal Ray fortsette på Bladebreakers. Hvis Ray vinner, kan han bestemme selv. Ray vinner, selv uten Driger. Han bestemmer seg for å bli værende på Bladebreakers, til Mariah's store skuffelse. Men Ray forteller Mariah at hun er en god venn, og da går det bra alikevel. Lee dukker plutselig opp, og han drar med seg Mariah vekk fra Ray. Etter det, drar Tyson, Max og Ray tilbake til resten av Bladebreakers.

Episode 13: Crouching Lion, Hidden Tiger

I kvartfinalene skal White Tigers ut mot Spin-Shepards, som bruker blades av ull. I kampen bruker Lee tigerklo-angrepet, og da røper Ray alt om sin fortid. Ray, Lee og resten av White Tigers vokste opp i en liten fjellandsby, der den beste bladeren arvet White Tiger, en veldig kraftig bit. Da Lee's bestefar gav den til Ray istedet for Lee, ble han misunnelig, men glad på Ray's vegne. Da Ray forlot White Tigers svor Lee på at han skulle få hevn. Da Bladebreakers skal ut i kamp, sier Ray at han skal ta en runde, selv uten bit. Da han starter kampen med det beste Tigerklo-angrepet noensinne, kommer Driger tilbake, med mer kraft han noen gang hadde hatt. Dermed vedder Ray og Lee om at den som vinner finalen, skal få og beholde White Tiger bit'en.

Episode 14: The Race is On

Det er tidlig morgen, og dagen da semifinalene skal starte. Tyson forsover seg, og da andre drar, men Ray blir igjen for å sørge for at han kommer seg opp. De bestemmer seg for å ta bussen opp til turneringen, men da havner de midt i et steinras. Dermed bestemmer Tyson og Ray seg for å gå. Imens har kampen starter, og Max drøyer ut tiden så mye han kan. Men til slutt innser han at dette er galt, og avgjør kampen. Etter første runde har fortsatt ikke Tyson og Ray dukket opp. Kai bestemmer seg for å ta andre runde, og den blir avgjort på sekunder. Kai vant selvfølgelig. Tyson og Ray har enda ikke dukket opp, og Bladebreakers blir diskvalifisert om de ikke dukker opp innen få minutter. Grunnen til at det tar så lang tid, var at kevin hadde sendt noen stener ned etter dem. Ray hadde reddet Tyson, og han hadde forstuet foten. Dermed bestemmer Tyson seg for å bære Ray. De ankommer innen tiden er ute, og Tyson spiller siste runde. Han vinner lett, og de er videre til finalen!

Episode 15: Going for the Gold

I finalen møtes Bladebreakers og White Tigers. Først ut er Max og den kraftfulle Gary. I første runde vinner Max enkelt, og han blir litt for selvsikker. Imens tenker Gary for en gangs skyld på kampen, og ikke på mat. Dette gjør at han blir enda mer farlig. I andre runde overrasker han Max med nesten hele sin fulle styrke, og vinner. Nå innser Bladebreakers at de ikke har tatt Gary på alvor, og finner fort ut av en ny strategi. Men den viser seg å gjøre Gary enda mer sint i tredje runde, og hans Galzzly knuser banen helt. Men et mirakel gjør at Max's blade overlever og blir funnet i god behold. De avslutter kampen med et smil, og ingen sure miner.

Episode 16: My Enemy, My Friend

Amdre runde i den asiatiske turneringens finale står for tur, og det er Ray og Mariah som skal kjempe mot hverandre. I første runde er Ray helt ute å kjører, og lar sine følelser ta overhånd. Han blir et lett bytte for Mariah og Galux. I andre runde får han beskjed fra Mariah at hun vil vinne, men ikke på den måten. Hun vet hva han er i stand til, og vil at han skal gi alt han har, ellers risikerer han å miste Driger for godt. Kai kommer også bort til han og ber han ta seg sammen. Dette hjelper tydeligvis, for Ray vinner andre runde etter et frontalstøt med Mariah. I tredje runde skjer det noe merkelig. Galux og Driger danner et slags bånd som skal få Mariah og Ray til å forstå hvor mye de har gått glipp av bare ved å være fiender. De innser hvor mye de har mistet, og lover hverandre at samme hvor stor avstanden mellom dem er, skal de alltid være venner. De sier også at samme hvem som vinner kampen, er det ingen som blir sure på hverandre. Det ser ut til å bli nok et frontalstøt, og den som stod til slutt var Ray. Andre runde går til Bladebreakers!

Episode 17: A Score To Settle

Den siste kampen i den asiatiske turneringen har kommet, og det er Lee mot Tyson. Tyson taper første runde, og får god hjelp av Kai til andre runde. Han vinner runde to, og gjør seg klar for runde tre. Denne kampen blir mer intens, og det hele ender i at det blir likt. Dette gjør så en fra hvert lag skal møtes en kamp der det bare spilles en runde, og vinneren av den vinner mesterskapet. Her bestemmer Ray seg for å kjempe, og han skal ut mot Lee. I kampen bruker Ray alt han har av styrke for å få Lee til å forstå at han ikke forlot dem, men dro for å bedre seg selv som blader. Det hele ender i at Ray vinner, og Lee innser endlig at han hadde vært litt trangsynt. Bladebreakers og White Tigers blir endelig venner. Dermed er Bladebreakers videre til den amerikanse turneringen!

Episode 18: A Star is Born

Tyson er nettopp kommet hjem fra Asia-turneringen, og han innser at Bladebreakers er på førstesiden i avisa! Med egoet uta av kontroll, blir han uforsiktig og mister Dragoon ute i søle. Heldigvis er Kenny der go plukker den opp. Kenny tar igjen Tyson og har en skikkelig krangel med han. Det hele ender med at Kenny går og tar med seg Dragoon. Imens på det lokale stedet for Beyblading, er det en liten gutt som er i trøbbel. Tyson ser på at den lille gutten som heter Nicky får bladen sin knust av en bølle som heter Riley. Etter dette lover Tyson at han skal hjelpe lille Nicky med å slå Riley. Etter å ha kontaktet Max, starter arbeidet. Max henter inn en ekspert, nemlig Kenny. Han og Tyson skværer opp, og setter igang arbeidet. De blir med Nicky ned til Riley, der han utfordrer Nicky til enda en kamp. Det hele ender med at Nicky ødelegger Riley's blade. Riley forstår hvor dum han har vært, og de blir venner. De forstår til slutt hvem som hjalp dem, nemlig Tyson fra Bladebreakers!

Episode 19: Under the Microscope

Bladebreakers ankommer USA for å være med i den amerikanse turneringen. Ray har fått i stand en rundtur på BBA's forskningsenter, der Max får seg litt av et sjokk. Han har hele tiden trodd at moren hans jobbet på en skole i nærheten, men sanneheten var at hun jobber på forskningsenteret! Hele tiden går Tyson rund å skryter av at de kunne slått hvem som helst av dem som trente her. Emily, Judy's assistent, tar utfordringen, og kampen er igang. Tyson og Ray vinner sine kamper, og da Max skal ut mot Emily antar de at Max tar henne lett. Men det er på langt nær så enkelt. Max blir slått ut lett av Emily, og det viser seg at de bare hadde testet Bladebreakers' styrke på noen av de dårligste elevene ved senteret. Emily derimot, var en av de beste. Dette var et av deres skitne triks på veien mot deres møte med Bladebreakers i Amerika-turneringen!

Episode 20: It's All Relative

Etter Max's tap mot Emily fra All Starz, bestemmer de seg for å snike litt selv. Dermed tar de seg en rundtur på forskningsenteret for å lære mer om sine motstandere. Midt oppe i et alarmsystem se rmxa sin mor, og løper etter. Alarmen utløses, og glassrutene går ned. Judy kan ikke gjøre noe fra den siden hun er på og går videre. Imens dukker to nye personer opp. De viser seg å være Eddy og Steve fra All Starz. Ray ryker ut i kamp med Steve, men Steve vinner. Han knuser også glassruten som holder dem innestengt. Bladebreakers lærer at All Starz bruker kunstige bit-monstre, noe som gjør dem sterke ifølge dem selv. På bussen tilbake til hotellet lover Max seg selv at han skal vise hvor god han egentlig er overfor sin mor!

Episode 21: Practice Makes Perfect

Av en eller annen grunn, sender Mr. Dickenson Bladebreakers til et sted langt ute i ødemarka, til noe som etter hans mening er en treningsleir. Dette er for å forbedre sine teknikker og strategier før den store turneringen. Vel fremme møter de Antonio, gutten som skal trene dem. Han har en nøkkel til Ray og Kenny, som viser seg til å være til et rom i hytten like i nærheten. Vel inne i den finner de et brev, en pc og noen deler til å lage blades av. De får vite grunnen til at Driger tapte kampen sin mot Steve og Tryhorn. Bladen hans må rekonfigureres, altså bygges helt om. Tyson utfordrer Antonio til en liten kamp, og det viser seg at Antonio er en ganske patetisk blader. Han er den beste der han kommer fra, men også den eneste. Bladebreakers blir frustrerte over hvorfor Mr. Dickenson ville sende dem langt ute i ødemarka. Dermed begynner treningen. De trener hard, men skjønner ikke vitsen med det. På kvelden er Antonio ute å øver. Han blir overrasket av Kai, som får en form for idé. Han spør Antonio om ikke han ville likt å slå Tyson. Neste dag braker det løs mellom Tyson og Antonio, og det er faktsik Antonio som vinner! Dette lærer Bladebreakers en viktig lekse av, øvelse gjør mester! Dermed får Kenny fart på sakene, og oppgraderer Ray's blade med utrolig styrke! Nå er Bladebreakers klare for turneringen!

Episode 22: Blading with the Stars!

En veldedighetskonkurranse i hjertet av Amerika skal arrangeres, der noen lag blir plukket ut til å ha med en av sine spillere. Bladebreakers er et av dem, og det er til slutt Max som trekker det lengste strået. Han skal kjempe mot tre kjendiser, deriblant borgemesteren, sammen med to andre lagkamerater. Den ene er Mario fra Spintensity og den andre er Emily fra All Starz. Første runde går bra, men Emily adverer sine lagkamerater om at de ikke må komme i hennes vei. De vinner første runde, noe som Emily tar all æren for. Egenrådig som hun er, tar ikke Emily hensyn til noen av de andre på laget, og hun prøver å vinne med egen styrke. Dette går ikke særlig bra, og kjendislaget vinner andre runde. I tredje runde viser Max at lagånd er viktig, og han og Mario vinner den siste kampen, der Emily blir slått ut før hun får gjort noen skikkelig skade.

Episode 23: Showdown in Vegas

Amerika-turneringen begynner, og Bladebreakers skal ut mot Renegades, et veldig bra lag. Før kampen snakker Emily med Kai. Hun lurer på hvorfor han alltid holder seg unna. Kanskje han er redd? Når kampen skal til å begynne, overrasker Kai ved å ta den første runden. Dette for å bevise for Emily at han ikke er redd. Men Emily hadde planlagt dette, og skal måle dataene på Dranzer. Men Dranzer dukker opp for fort og med så stor kraft at ingen av målingene blir vellykkede. Max og Tyson vinner sine kamper, og Bladebreakers avanserer til neste nivå.

Episode 24: Viva Las Vegas

I andre runde av turneringen skal Bladebreakers møte Savage Slammers, et ganske så rart lag. De ser ut som en gjeng userøse bladere, som ikke gjør annet enn å slappe av. Men da Ray taper sin første kamp, forstår Bladebreakers at de må ta dem på alvor. Neste er Max, og av en eller annen grunn tåler ikke motstanderen hans presset. Så nå er det Tyson som må avgjøre det hele. Det ser ut som om han taper kampen, fordi motstanderen har en blade som er gigantisk og fordi Tyson begynner å miste fokus og temperament. Resten av Bladebreakers klarer å få yson til å roe seg ned, og det hele ender med at Bladebreakers og Tyson vinner. De bestemmer seg for å ta en titt på All-Starz's kamp, og de rekker akkurat å få med seg Michael's entré. Der får de se litt av hva de skal opp mot, når de skal møte All-Starz!

Episode 25: My Way or the Highway

Det er Bladebreakers mot Spintensity i tredje runde av den amerikanske turneringen. Men før kampen kan begynne, må Tyson trekke seg. Han har spist litt for mye og litt gal mat, og har skikkelig vondt i magen. Max, Ray og Kai må kjempe istedet, på en motorveinbane kalt New Jersey Turnpike. Ray, Max og Kai vinner alle sine kamper, og Bladebreakers er videre til neste runde.

Episode 26: Catch a Shooting All-Star

Det er tid for finalen i Amerika-turneringen, der Bladebreakers skal møte All-Starz. Max kjemper for en sjanse til å møte All-Starz til kamp og bevise for moren sin at han virkelig er en god blader. Men Kenny foreslår Kai som blader, fordi All-Starz nesten ikke har noe data på han. Men til slutt klarer Max og overbevise Sjefen og de andre at han skal og kan spille i finalen. Tyson skal ut i første kamp mot Steve. I første runde vinner Tyson lett. Altfor lett. Det viser seg at All-Starz bare samlet data. I neste runde slår Steve ut Tyson lett, og det er likt før avgjørende runde. Hvem vinner?

Episode 27: The Battle of America

Kampen mellom Steve og Tyson fortsetter, og Tyson ligger ganske dårlig ann før siste runde. Men med ny strategi og rask tankegang, vinner Tyson. Nestemann ut er Ray, og han skal møte Eddy. Med en polert bane som skaper minimal friksjon, og en kjempegod motstander, taper Ray de to første kampene sine, og denne runden går til All-Starz. Det er dermed likt før den avgjørende runden i finalen der Max skal møte Michael.

Episode 28: Bottom of the Ninth

Det er tid for den siste kampen i finalen i den amerikanske turneringen, der Max fra Bladebreakers skal møte Michael fra All-Starz. Max skal prøve å bevise at menneskelige følelser er bedre en avansert teknologi. Til deres store overraskelse er banen en baseballbane, et sted der Michael føler seg mer enn hjemme! Michael og Max ligger likt før siste runde skal spilles. Da innser Max at han kanskje ikke alltid har trodd nok på seg selv og at han faktisk kan vinne. Dette ender i et av Michael's mest knusende nederlag. Bladebreakers vant finalen og er videre til verdensturneringen i Beyblade som holdes i Moskva!

Episode 29: Play it Again Dizzi

Etter å ha slått All-Starz i den amerikanske turneringen, bestemmer Kenny seg for å starte en database om Bladebreakers helt siden han først møtte Tyson. Sammen med Dizzi ser han tilbake på alle ting som har skjedd med Bladebreakers, helt siden han møtte Tyson og eventyret startet. Kenny finner ut at Bladebreakers gradvis har blitt bedre, og går igjennom alle turneringer og kamper. Etter å ha vunnet Amerika-turneringen, innser Kenny at de har kommet langt på kort tid. Max, Ray og Tyson kommer inn til Kenny og tar han med til skipet som skal føre dem til verdensturneringen i Russland!

Episode 30: Cruising for a Bruising

I løpet av båtreisen har Kenny lagt opp et nytt treningsprogram for Bladebreakers, som går ut på å trene fysisk. Etter at Tyson har løpt en del runder rund dekk, bestemmer han seg for å ta en pause og går til dekket der Beyarenaen er. Her finner han bare vrak av Beyblades, og det viser seg at en mystisk person har knust alle sammen. Tyson bestemmer seg for å ta ham, og han aksepterer. Imens får resten av Bladebreakers høre om at det er en kamp på gang, og alle løper til stedet der Tyson skal kjempe. Det hele ender i at Bladebreakers får se det største og sterkeste bit-monsteret de noen gang har sett og Dragoon blir sendt ut av arenaen. Til slutt får de vite at bladeren het Robert. Tyson er skikkelig deppa etter tapet sitt, men Kai klarer å få motet hans opp igjen. Hvordan skal det gå med Bladebreakers i Russland?

Episode 31: London Calling

Bladebreakers lures av en mystisk mann, og går glipp av båten videre til Moskva. Dermed sitter de fast i London. De finner et BBA hovedkvarter og overnatter der. Der får de en mystisk videokasett, som blant annet inneholder bilder av Tyson's far! På kasetten forteller Tyson's far om hellige ånder som har eksistert siden tidens begynnelse. Disse hellige åndene viser seg å være bit-monstre! Ute på gaten blir Tyson's blade stjålet rett fra hånden hans. De følger etter tyven og blir lurt inn i en kamp mot han. Tyven heter Cenotaph og har et bit-monster som er en mumie! Det er til slutt Kai som kommer til unnsetning for resten av Bladebreakers, og dagen reddes. Deretter bestemmer Bladebreakers å reise rund i Europa før verdensfinalen for å lære alt de kan om de europeiske bladerne!

Episode 32: Darkness at the end of the Tunnel...

Bladebreakers skal ta toget under den Engelske kanal for å komme seg videre til Paris. Mens de er ombord begynner mystiske ting å skje. De finner fort ut at de er de eneste på toget, og litt etter går strømmen. Her er det noe som er galt. De går ut av toget og Kenny blir hengende litt etter. Det er en ganske mørk tunnel, og det er her inne Bladebreakers møter resten av Dark Bladers! Bladebreakers blir tvunget til kamp, for Kenny har blitt tatt til fange av dem. Men det er ikke bare Kenny som står på spill, men også Bladebreakers bit-monstre. For hvis de taper, mister de bit-monstrene sine! Etter mye om og men, vinner Bladebreakers ved hjelp av en del triks, blant annet sølvmynter og kors, som hjelper mot onde vesener. Etter kampen forsvinner Dark Bladers, og Bladebreakers står igjen alene. De blir reddet av politiet, og ferden fortsetter.

Episode 33: Last Tangle in Paris

Bladebreakers har kommet til Paris, og der fordriver de dagen ved å lete etter Kai som ikke er å finne noe sted. Da får Tyson en lur idé om å bruke Eiffel-tårnet som utkikkstårn for å finne Kai. Ray og Max blir igjen på et av de første stadiene av tårnet, mens Tyson og Kenny tar heisen helt opp. Der møter de på Dark Bladers! Ray og Max får med seg hva som skjer, og tar heisen opp for å hjelpe. Dark Bladers har sverget på å få hevn over de beste bladerne i Europa, og til de trenger de alle verdens bit-monstre! En kamp mellom alle Bladebreakers utenom Kai, for han er jo ikke der, og alle Dark Bladers bryter ut. Kai kommer til slutt med en oppgradering av Dranzer, og nesten alene vinner han kampen mot Dark Bladers. Dark Bladers forsvinner igjen etter sitt ydmykende tap, men da man trodde alt var over, kommer det en ny gutt. Han heter Oliver. Han har sett hele kampen. Han går også etter en stund, og dagen er over.

Episode 34: Art Attack

Bladebrealers tilbringer en ekstra dag i Paris, og Tyson skal være med å besøke Louvre sammen med Kenny. De finner fort ut at hele Louvre er leid ut til en person, og Tyson bestemmer seg for å finne ut hvem det er. Til hans overraskelse er det den samme gutten som de støtet på i går, nemlig Oliver! Han inviterer dem på middag. Ray er å besøker onkelen sin der han finner ut at den gutten fra igår er en fransk mesterkokk. Da han støter på Max, sier han at Oliver ikke er en mesterkokk, men er proff Beyblader! Da løper det noen unger forbi og sier at Oliver har en stor Beybladekamp i parken. Dette må de bare se! Til sin store overraskelse er det Tyson som kjemper, og han er i skikkelig trøbbel. Men han tar seg sammen, og lærer den franske Beyblademesteren en ting eller to ved å gjøre kampen uavgjort. Dermed gir Oliver dem et tips om å dra til Italia og finne Enrique, den italienske mesteren. Bladebreakers bestemmer seg for å dra til Italia!

Episode 35: When in Rome... Beyblade!

Bladebreakers kommer til Roma, der de skal lete etter den talentfulle bladeren Enrique. De kommer til slutt til et ganske stort hus. Eller skal vi si slott? Da de skal til å ringe på døra, kommer en mystisk gutt og sier til dem at det ikke er noen vits i å ringe på. Etter en lang diskusjon, får de vite at Enrique ikke er hjemme. Nettopp da kommer butleren ut og sier til gutten at læreren hans venter. Så denne gutten var faktisk Enrique! Han stikker ifra dem og butleren, og letingen fortsetter. Etter en stund står Bladebreakers på torget da de plutselig får se Enrique. Tyson utfordrer han, og etter mye om og men, godtar han utfordringen. Kampen skal holdes i et stadium bygget spesielt for Enrique, og denne arenaen er en veldig tro kopi av Colosseum, bare mye mindre. Tyson og Enrique braser sammen, men det er til slutt Enrique som vinner kampen med sitt to-hodede bit-monster Amphilyon. Etter dette sverger Tyson på at han skal vinne over Enrique.

Episode 36: Déjà Vu All Over Again

Tyson vil ha omkamp med Enrique og trener hard. De bygger om Dragoon så den får bedre fart og mer fleksibilitet. Imens kan ikke Enrique få kampen med Tyson ut av hodet. Han møter Oliver og forteller han om det. Enrique og Oliver støter på Tyson mens han trener, og det hele blir til en omkamp mellom Tyson og Enrique. I kampen klarer Tyson seg godt, men etterhvert nekter Amphilyon å adlyde ordre og snur seg mot Enrique. Han skal til å angripe da Tyson redder Enrique rett fra Amphilyon's klør. Tyson og Dragoon temmer Amphilyon og selv Oliver sier at dette er en stor prestasjon.

Episode 37: A Knight to Remember

Enrique og Oliver bestemmer seg for å ta med Bladebreakers for å besøke Robert. Tyson håper på å få revansj etter tapet på båten. Da de kommer til slottet, blir de nødt til å sitte og vente. Dette tåler ikke Tyson og bestemmer seg til slutt for å gå på egenhånd for å finne Robert. Han havner i en av Roberts hemmelige ganger, og holder nesten på å bli delt i to opptil flere ganger. Imens blir resten av Bladebreakers pluss Enrique og Oliver sendt over til Robert. Robert sitter og spiller sjakk med Johnny. Tyson kommer susende rett igjennom peisen etter en ganske så intens tur i den hemmelige gangen. Han utfordrer Robert til en kamp, men han nekter. Han tardem med ned til sitt hemmelige treningsrom og gir dem hele historien om familien og hvorfor han ikke vil sloss mot Tyson en gang til. Men istedet sier Johnny seg villig til å kjempe, men ikke mot Tyson. Han velger Kai. Kampen blir veldig jevn, men til slutt vinner Johnny og hans bitmonster Salamalyon overlegent. Bladebreakers innser at de har mye arbeid i vente før de kan bli verdensmestere!

Episode 38: Olympia Challenge

Bladebreakers nekter å forlate Roberts slott intill de har kjempet mot hverandre. Ray kom på at de skulle utfordre dem som et lag. De sier de skal tenke på det. Det hele ender med at de sier ja, men bare på en betingelse. Hvis de vinner, overtar de Bladebreakers plass i verdenmesterskapet. Bladebreakers sier ja til dette. Det nye laget kaller seg Majestetene, som er sammensatt av de beste bladerne i Europa. I første kamp er det Ray mot Oliver. De kjemper en skikkelig bra kamp, og Oliver innser at Bladebreakers har noe som de mangler. Det hele ender med at det blir likt. Neste kamp skal være mellom Kai og Johnny. Greier Kai å slå personen som har slått han før?

Episode 39: A Majestic Battle... A Majestic Victory?

Kamp nummer to er igang, og Kai møter Johnny. Kai ligger ganske tynt ann, men med litt uønsket hjelp fra resten av laget, vinner han. Johnny skjønner ikke hva han gjorde galt, og er skikkelig sur. Neste man ut er Tyson. Og han skal møte Robert og hans Griffolyon. Etter en jevn kamp, vinner Tyson ved å bruke sine venners styrke og han greier for første gang og kanalisere sin styrke inn i Dragoon. Han redder også Robert. Etter dette lærer Majestetene en viktig lekse om samarbeid og lagånd. Dermed bærer det videre til Moskva og verdenmesterskapet!

Episode 40: Hot Battle in a Cold Town

Bladebreakers ankommer Moskva en lakd vinterdag for å delta i verdensmesterskapet. Mens de leter etter hotellet, kommer de i kontakt med en mystisk mann kalt Boris. Han inviterer dem med seg til lunsj og tar dem med til et treningsted der man trener Beybladere. Han spør Tyson om han vil kjempe mot en av dem, og han takker selvfølgelig ja. De blir ledet inn i et mørkt, skummelt kammer med ikke noe annet enn en Beyarena. Der skal han kjempe mot en ung gutt som heter Alexander. Han har en koloss av en utskyter, og han leder kampen helt til Tyson får fart på sakene med sitt orkan-angrep. Og det på grunn av hjelp fra Kai. Han vinner over Alexander. Boris går bort til Alexander og knuser bladen hans under foten sin. Han blir så dratt avgårde av to mystiske menn, og skriker etter hjelp. Bladebreakers forlater klosteret så fort de kan, men Kai lover at han skal komme tilbake.

Episode 41: Out of the Past

Bladebreakers treffer på noen gamle venner i Russland, nemlig White Tigers og All Starz. De har blitt invitert til å delta i turneringen. De bestemmer seg for å ha en kamp mot hverandre, og det blir likt mellom lagene. Alle blir fort venner, untatt Emily og Mariah som ikke tåler hverandre. Imens har Kai gått tilbake til klosteret for å finne ut mer. Han finner en kjeller der de holder på med grusomme ting. De suger den hellige ånden ut av dyr og bruker den til å forsterke hatet og kamplysten tilo et bitmonster! Han finner også ut at de bruker uskyldige barn og trener dem opp til å bli fryktløse krigere som ikke kjenner til medlidenhet eller vennskap. Til slutt dukker Boris opp, og da husker Kai det. Han var oppvokst her i dette klosteret!

Episode 42: Drawn to the Darkness

Vi fortsetter å følge Kai inne i klosteret. Han er ikke sikker på om han skal utforske klosteret mer, eller komme seg ut. Til slutt bestemmer han seg for å prøve å finne en vei ut, men på veien blir han dratt mot en mystisk kraft. Imens lurer resten av Bladebreakers på hvor Kai har blitt av. De bestemmer seg for å lete etter han, og går til klosteret. De blir stoppet av to underlige og sterke bladere, og de kommer ikke forbi før de har slått dem. Inne i klosteret finner Kai den kraftfulle bladen Black Dranzer. Boris sier at han kan få dem, men bare hvis han forlater Bladebreakers og blir med Biovolt. Kai får igjen mange minner fra da han var liten, og han brukte Black Dranzer. Og dens kraft leder Kai til en sjokkerende beslutning.

Episode 43: Live and Let Kai!

Det er første dag i verdenstureringen, og Bladebreakers har fortsatt ikke funnet Kai. De ankommer turneringen og møter både All Startz og White Tigers. Den første kampen skal være mellom All Starz og Demoleringsgutta, noe som Bladebreakers definitivt skal få med seg. I førsten av kampen ser alt normalt ut, men etterhvert snur det seg helt. All Starz er ikke engang i nærheten av Demoleringsguttenes styrke, og de vinner lett. Det står 2-0 og Demoleringsgutta har alt vunnet, men den siste kampen skal spilles alikevel. TIl alles store forferdelse er det Kai som skal spille siste runde! I den siste kampen utfordrer han All Starz til å spille alle sammen mot han. Og han vinner! Som gevinst tar han alle bitmonstrene deres og sier at han har verdens kraftigste Beyblade!

Episode 44: Losing Kai

Netse lag ut mot Demoleringsgutta er White Tigers, som er fast bestemt på å hevne sine venner All Starz' tap. Imens bestemmer Kai seg for at det er han, og bare han, som skal kjempe mot White Tigers. Dette liker ikke resten av Demoleringsgutta, spesielt Tala er imot det. Men Boris kommer inn og støtter Kai. I kampen faller en etter en i klørne til Black Dranzer, og Kai samler tre nye bitmonstre til samlingen sin. Kevin er den eneste på White Tigers som har bitmonsteret sitt i god behold. Bladebreakers bestemmer seg for å ta en tur til klosteret for å snakke med Kai. Men det er enklere sagt enn gjort. De blir nødt til å snike seg inn, men gjør så alarmen går. Det er til slutt Tyson som finner Biovolts grusomme labratorie, og han møter på Boris som forteller ham litt om Kai's fortid. Kai dukker opp og gir ifra seg sin gamle blade til Tyson. Har Bladebreakers mistet sin gamle lagkamerat for alltid?

Episode 45: Breaking the Ice

Tyson sitter og undrer seg over hvorfor det måtte bli slik som det ble. Plustelig banker det på døra, og det er en mann kledd i svart utenfor. Han har fått instruksjoner om å ta med seg Bladebreakers til Kai. De følger med, og befinner seg til slutt over Bajkalsjøen. Der vil Kai ha en kamp mot dem, og hvis han vinner tar han deres bitmonstre. Imens er Max på flyplassen for å si hadet til moren sin. Da kommer Emily løpende med et satelittfoto av vennene hans og Kai. Han bestemmer seg for å hjelpe dem, og med sin nye, oppgraderte blade, skal Kai få kamp. Kai skal akkurat til å ta deres bitmonstre, da Max kommer flygende fra himmelen i fallskjerm. Tyson sender etterhvert ut Dranzer, som er ganske sint på Kai. Bladebreakers bruker deres samlede styrke, og slår Kai. Kai forstår etterhvert hva han må gjøre, og drar tilbake til klosteret.

Episode 46: First Strike

Nå som Kai endelig er lojal mot Bladebreakers, leverer han tilbake Black Dranzer til Boris og etterlater seg store skader i hovedkvarteret dems. Voltarie vil at operasjonen skal fortsette, og Boris setter Demoleringsgutta på saken. Kai avslører Biovolts hemmelige planer, nemlig å lage en hær av kraftige bitmonstre og overta verden! Demoleringsgutta angriper BBA bussen og det hele ender med at Max mister sitt bitmonster til Demoleringsgutta og blir skadet.

Episode 47: A Lesson for Tyson

Bladebreakers er strandet på tundraen i Russland da Majestics plutselig dukker opp. De stopper ved et øde sted der Robert venter. Han utfordrer Tyson til kamp. I kampen lærer Tyson at han må kanalisere sitt sinne inn i bladen for å gi sin styrke til Dragoon. Tyson er helt ute å kjøre, men han forstår til slutt at han må jobbe sammen med sitt bitmonster. Til slutt viser det seg at Mr. Dickenson arrangerte alt sammen, og det for å lære Bladebreakers en viktig lekse før verdenmesterskapet!

Episode 48: Victory in Defeat

Første runde av verdensmesterskapet har kommet, og Kai skal kjempe i første runde. Han håper at hans kunnskap om Demoleringsgutta skal gi dem en fordel. Men Kai finner fort ut at her er alt snudd til dems beste. Kampen skal utkjempes i en Beyarena med vann, noe som Spencer drar nytte av. I løpet av kampen vil Voltarie gi Kai Black Dranzer, i bytte mot at han forråder Bladebreakers. Men Kai er lojal mot Bladebreakers og bruker Dranzer istedet. Han taper kampen, men har vunnet tillitt.

Episode 49: A Wicked Wind Blows

I andre runde skal Ray kjempe mot Bryan. Ray finner fort ut at Bryan ikke er den som bryr seg om regler og ærlig spill. Han putter Ray ut i ekstrem fare. Bladebreakers finner ut at Bryans bit kan forvandle vanlig luft til et ekstrent farlig våpen. For å vinne må han sette seg selv og sitt bitmonster i fare. Det hele ender med at Driger bruker alle sine krefter og forsvinner for en stund, og Ray havner på sykehus med store skader. Men de vant kampen.

Episode 50: New and Cyber-Improved...

Etter kampen trene Tyson hardt for sin kamp mot Demoleringsgutta. Han fpr hjelp av Kai, men så dukker Lee, Michael og Robert opp for å hjelpe han. Men det Tyson ikke vet er at Tala har blitt ett av Boris' gale eksperimenter, ladet opp med farlig Biovolt teknologi. Imens jobber Max's foreldre med en ny balde som kan sammenlignes med Demoleringsguttas krefter. Kampen begynner, og Tyson vinner den første runden av tre. I andre runde gjør Tyson noe dumt, han utfordrer tala til å bruke alt han har. Det ender med at de til slutt befinner seg i en annen dimensjon.

Episode 51: Final Showdown

Tyson og Tala befinner seg i en annen dimensjon inne i et gigantisk isberg. Andre runde fortsetter og Tala fremkaller sin bitmonster-hær. Han tar med seg seieren til andre runde i kampen. Det ser ut som Tyson er helt utslitt. Det tar itt tid før han innser at selv om han ikke kan vinne, så kan han ihvertfall gjøre sitt beste. Men sin nye tankegang greier han og Dragoon å kjempe seg inn i kampen. da alt ser som mørkest ut, snakker Dragoon til Tyson. Han sier at så lenge Tyson tror på han, kan de greie hva som helst. Og det beviser de. Tyson slår Tala etter en hard kamp, og bitmonstrene returnerer til sine retmessige eiere. Til slutt vil alle kjempe mot Tyson, den nye verdensmesteren!

Noe mer du skulle lure på om episodene? Ta kontakt med mariah_the_white_tiger@hotmail.com