Make your own free website on Tripod.com

Beyblade Revolution

Bladebreakers
Home
Webmaster
Bladebreakers
White Tigers
All Starz
Majestics
Demolition Boys
Saint Shields
Team Psykick
BBA Revolution
Beyblade
Beyblade V-force
Beyblade G-revolution
Linker
Gjestebok
Forum
Bilder

Her kan du lære om Bladebreakers!

bladebreakers.gif

Tyson
 
 

Navn: Tyson Granger (Takao Kinomiya)
Bosted: Tokyo
Lag: Bladebreakers
Beybladetype: Angrep
Bitmonster: Dragoon
Angrep: Fantom Orkan

Dette er Dragoon:

Tyson kan ikke forestille seg et liv uten Beyblade som er favorittingen hans, foruten om å spise. Han trener også kampsport sammen med bestefaren sin. Hans bitmonster Dragoon kommer fra sverdet som er et arvestykke en dag like før han skal kjempe mot Kai for å redde Kenny. Tyson snakker som oftest før han tenker, og sier det han mener. Han kommer ofte inn i trøbbel, og er ofte for sent ute. Han er sta, og gir seg ikke uten en kamp!Max
 
 
Navn: Max Tate (Max Mizuhara)
Bosted: Tokyo/USA
Lag: Bladebreakers
Beybladetype: Forsvar
Bitmonster: Draciel
Angrep: Draciel Forsvar

Her er et bilde av Draciel:
 

Max er den nye gutten i byen. Han er alltid i godt humør, og muntrer opp resten av gjengen! Han møter Tyson og Kenny en dag nede ved elva og blir fort venner med dem. Han hjelper Tyson med å redde en hundevalp. Faren hans eier en hobby-butikk. Nede i kjelleren på den er det en helt ekte Bey-stadium! Draciel får Max midt i kampen mot Kai. Toppen på bladen hans kunses, og det samme gjør fra bestemoren hans. Inne i kjedet ligger det et lite objekt som passer rett inn i bladen hans! Slik kom Draciels krefter inn i Max sin blade!


Ray

Navn: Ray Kon 
Bosted: Kina
 
Lag:
Bladebreakers (tidligere White Tigers)
Beybladetype: Kombinasjon
Bitmonster: Driger 
Angrep: Tigerklo

Her er et bilde av Driger:

Ray ser vi først i BeyBlade-turneringen der Tyson vinner over Kai. Han virker litt ukonsentrert og sier at han kjeder seg hele tiden. Men denne fyren er virkelig litt av en blader! Han er et medlem av White Tigerstammen, men forlot dem for å lære nye ting og for å se verden. Etter han har møtt Tyson i kamp, bestemmer han seg for at han vil være med på hans lag. Dette er starten. hans bit-monster, Driger, har gått i arv i stammen hans. Han fikk det av bestefaren til Lee.


Kai

Navn: Kai Hiwatari
Bosted: Tokyo
Lag: Bladebreakers
Beybladetype: Kombinasjon
Bitmonster: Dranzer
Angrep: Flammehav

Her er et bilde av Dranzer:

Kai er kanskje ikke den mest snakkesalige personen i verden, men han kan mye og når han først sier noe er det verdt å høre på. Kai var tidligere leder for Blade Sharks, men etter turneringen godtar han å bli lagkaptein for Bladebreakers. Hans bitmonster Dranzer er en føniks, en kraftig ildfugl. Det er ikke kjent hvor han fikk det fra, men jeg tror det har gått i familien hans.


 Daichi

Navn: Daichi
Bosted: Tokyo
Lag: Bladebreakers
Beybladetype:
Angrep
Bitmonster: Gaia Dragoon
Angrep: Great Cutter

Daichi er den nyeste medlemmet av Bladebreakers heter. Han er hyperaktiv og ung, men ikke undervurder han for det! Han er faktisk en av de sterkeste bladerne. Han krangler nesten alltid med Tyson og Hillary, men de er fortsatt gode venner for det. Hans bitmonster heter Gaia Dragoon og er en jorddrage. Han fikk denne bit'en fra faren hans, og Daichi lovte han å bli en av de sterkeste bladerne.


 Kenny (Sjefen)

Navn: Kenny
Bosted: Tokyo
Lag: Bladebreakers
Bitmonster: Dizzi (Dizarra)

Kenny er kalt Sjefen for han veldige viten om Beyblade. Han er den som hjelper laget med treningen, oppgraderingene og alle kampene. Hans bitmonster heter Dizzi, som er kort for Dizarra. Hun kom inn i labtop'en hans en dag han plugget den i. En veldig energibølge kom, og plutselig så var hun der. Kenny er alltid der for Bladebreakers og er en viktig person for laget.Hillary

Ta kontakt med mariah_the_white_tiger@hotmail.com hvis det er noe mer!