Make your own free website on Tripod.com

Beyblade Revolution

White Tigers
Home
Webmaster
Bladebreakers
White Tigers
All Starz
Majestics
Demolition Boys
Saint Shields
Team Psykick
BBA Revolution
Beyblade
Beyblade V-force
Beyblade G-revolution
Linker
Gjestebok
Forum
Bilder

Dette er litt om White Tigers!

whitetiger.gif

Lee
 
Navn: Lee (Lai)
Bosted: Kina
Lag: White Tigers
Beybladetype: Kombinasjon
Bitmonster: Galeon
Angrep: Sort lyn
 
Her er et bilde av Galeon:
 
 
Lee er lederen på White Tigers. Han er stolt og sta, og gir seg ikke så lett uten kamp. Han beskytter alltid sine lagkameraters og sin egen ære. Han er en god venn. Når vi først møter Lee i serien, hater han virkelig Ray. Han mener at Ray forlot White Tigers. Men det er egentlig ikke sannheten. Etter finalen mot BladeBreakers i Asia-turneringen, innser Lee at han har vært litt for trangsynt og tilgir Ray. De blir gode venner igjen. Lee har et kraftig bitmonster, Galeon, som er en løveskikkelse.
 
 

Mariah

Navn: Mariah (Mao)
Bosted: Kina
Lag: White Tigers
Beybladetype: Kombinasjon
Bitmonster: Galux
Angrep: Katteklor

Her er et bilde av Galux:

Mariah er den nest beste på White Tigers. Hun elsker rosa, og er en hard motstander på Beybladearenaen. Hun er lilleøsteren til Lee, men er på samme alder som han. Grunnen er at hun er født sent på året og Lee veldig tidlig. Hennes bitmonster Galux er en fjellkatt. Hun er litt småforelsket i Ray og bryr seg veldig mye om ham. Da Ray ble skadet i kampen mot Bryan i første sesong, var det Mariah som var hos ham hele tiden. Hun har et stort hjerte.


Gary

Navn: Gary
Bosted: Kina
Lag: White Tigers
Beybladetype: Angrep
Bitmonster: Galzzly
Angrep: Bjørneøks

Her er et bilde av Galzzly:

Gary er kanskje ikke den smarteste bladeren i verden, men han spiller med rå styrke noe som gjør han til en veldig strek blader. Og med kreftene til han bitmonster Galzzly, en bjørneskikkelse, blir ikke akkurat styrken noe mindre! Gary slo Max i Asia-turneringen.Kevin

Navn: Kevin
Bosted: Kina
Lag: White Tigers
Beybladetype: Forsvar
Bitmonster: Galman
Angrep: Gal ape

Her er et bilde av Galman:

Kevin er like kjapp i kjeften som i bena. Han er det svakeste leddet på White Tigers. Han er liten, kjapp og smetter for unna. En gang så Kevin opp til Ray, men etter at Ray forlot dem ville han gjøre alt for å ta ham, til og med drepe han. Han prøvde å stjele Driger fra Ray om natten, men det var antagelig Mariah som fikk stoppet han. Alikevel gjorde han så Driger forlot Ray i en kamp de hadde like etterpå. Kevin fikk ikke spille i Asia-turneringen. Han var ikke så veldig blid for det.

Enter supporting content here