Make your own free website on Tripod.com

Beyblade Revolution

Team Psykick
Home
Webmaster
Bladebreakers
White Tigers
All Starz
Majestics
Demolition Boys
Saint Shields
Team Psykick
BBA Revolution
Beyblade
Beyblade V-force
Beyblade G-revolution
Linker
Gjestebok
Forum
Bilder

Team Psykick, brukere av Cyber bitmonstre og elever av Gideon!

teampsykick.jpg

Kane
 
 
Navn: Kane
Bosted: Japan
Lag: Team Psykick
Beybladetype: Angrep
Bitmonster: Cyber Dragoon
Angrep: Perfekt Delete
 
Kane er lederen for Team Psykick, og naturligvis den sterkeste. Han er jevngod med Tyson selv uten Cyber bitmonstret sitt, og da kan du tenkte deg at med det er han en enda større trussel mot Bladebreakers. Jo mer han kjemper med sitt bitmonster, jo større øker hans styrke og kraft. Hans bitmonster er Cyber Dragoon, en digital kopi av Dragoon. Cyber Dragoon henter sin styrke ut av Kane.
 

Goki

Navn: Goki
Bosted: Japan
Lag: Team Psykick
Beybladetype: ?
Bitmonster: Cyber Dranzer
Angrep: Blast Impress

Goki er en brutal blader. Han er ikke særlig intelligent, men siden Jim tenker for ham, gjør ikke det noe. Han naturlige styrke gjør at han fint kan takle et Cyber bitmonster. Han bruker sin hele sin styke når anledningen byr seg. Hans bitmonster er Cyber Dranzer, som er lagd av data fra Dranzer. Med alle av Dranzer's spesielle angreps- og forsvars-teknikker og nye, forbedrede cyber funksjoner, er dette en du alltid bør regne med.


Jim

Navn: Jim
Bosted: Japan
Lag: Team Psykick
Beybladetype: ?
Bitmonster: Cyber Draciel
Angrep: Sonic Radiation

Jim er tenkeren i Team Psykick. Han er en mester på taktikk og å finne ut motstanderens svakheter. Det var han som overbeviste hans lagkamerater å ta i bruk Cyber bitmonstrene. Hans bitmonster er Cyber Draciel, en digital versjon av Draciel. Den har alle forsvarsteknikkene til Draciel, men den store forskjellen er at den også har mange angrepsfunksjoner.


Salima

Navn: Salima
Bosted: Japan
Lag: Japan
Beybladetype: Kombinasjon
Bitmonster: Cyber Driger
Angrep: Metallic Heart

Salima var egentlig imot å bruke Cyber bitmonstre, men da hun fikk kjenne kraften selv, ble hun også betatt. I starten ville hun ikke innse Cyber bitmonstrenes fulle styrke, og dette gjorde at Cyber Driger's fulle styrke ikke viste seg. Men da hun ble overbevist at Cyber bitmonstre var veldig kraftige, viste Cyber Driger's fulle styrke seg, og da ble selv Salima overrasket. Hennes bitmonster er som sagt Cyber Driger, som er lagd av data fra Driger.

Ta kontakt med mariah_the_white_tiger@hotmail.com for mer info.