Beyblade Revolution

All Starz
Home
Webmaster
Bladebreakers
White Tigers
All Starz
Majestics
Demolition Boys
Saint Shields
Team Psykick
BBA Revolution
Beyblade
Beyblade V-force
Beyblade G-revolution
Linker
Gjestebok
Forum
Bilder

Lær deg litt om All Starz!

allstarz.gif

Michael
 
Navn: Michael
Bosted: USA
Lag: All Starz
Beybladetype: Angrep
Bitmonster: Trygle
Angrep: Superball

Michael hjerte ligger i to ting: å spille beyblade og å spille baseball. Han er den sterkeste i All Starz, og en kjempegod lagspiller hvis man bare respekterer han. Michael er den som elsker rampelyset, og er omtrent elsket av alle. Med hans bitmonster Trygle, er dette en blader man må regne med.
 

Eddy

Navn: Eddy
Bosted: USA
Lag: All Starz
Beybladetype: Angrep
Bitmonster: Trypio
Angrep: Sting Shoot

Eddy er basketproff, og han bruker disse ferdighetene i beyblade. Han går aldri noe sted uten sin basketball som også er en utskyter. Eddy passer perfekt inn i All Starz på grunn av sine ferdigheter som lagspiller. Hans bitmonster er Trypio, et sterkt og angrepskraftig bitmonster.


Emily


Navn: Emily
Bosted: USA
Lag: All Starz
Beybladetype: Kombinasjon
Bitmonster: Trygator
Angrep: Water Smash

Emily er en dreven tennis-spiller. Hun er full av energi og er hjernen i All Starz. Hun er fantastisk når det gjelder analyse og taktikk. Hennes bitmonster er Trygator, en mektig alligator.


Rick

Navn: Rick
Bosted: USA
Lag: All Starz
Beybladetype: Forsvar
Bitmonster: ?
Angrep: Drop Rock

Rick er oppvokst i et ganske tøft nabolag der alle måtte klare seg selv. Rick valgte å drive med Beyblade, og hans mål var å bli med i verdensmesterskapet. Han er den typen som tror at man ikke trenger å spille på et lag, men til sist innser han at flere bladere er bedre en. Han har alltid med seg stereoen sin når han blader.


Steve

Navn: Steven (kalt Steve)
Bosted: USA
Lag: All Starz
Beyblade
type: Forsvar
Bitmonster: Tryhorn
Angrep: ?

Steve er den på All Starz som er best i amerikansk fotball. Han er fysisk sterk og kjapp i kjeften, akkurat som sine andre lagkamerater. Han bitmonster er Tryhorn, som er en rå og kraftfull okse. I G-Revolution blir Steve byttet ut med Rick på grunn av problemer med den ene foten.

Enter supporting content here